http://www.vra.nl/https://www.voorburgcc.nl/VCC pakt na spannende strijd de laatste plek in de finale

VCC heeft na een spannende wedstrijd een plek in de finale van de Topklasse kunnen veroveren.
De Voorburgers waren met 214-5 na 48 overs te sterk voor het Amsterdamse VRA die in 50 overs niet verder waren gekomen dan 210-7. Hierdoor plaatst de club uit Voorburg zich voor de finale die zondag 5 september gespeeld wordt tegen Punjab.

De Voorburgers wonnen de toss en besloten te gaan fielden. Nadat in het eerste over geen een run gemaakt werd kwamen de gasten uit Amsterdam op stoom. Maar nadat in de 8e over het eerste Wicket viel kreeg VCC grip op het spel van VRA. Waardoor er na 50 overs 210-7 op het scorebord stond.

Bij het batten begon de Voorburgers wat onrustig met 2 wickets die vroeg vielen. Maar met erg goed spel werd in 48 overs het target van 210 dat VRA neer had gezet behaald (2014-5) en spelen de Voorburgers op zondag 5-9-2021 de finale in de Topklasse.

Spelers VCC

Logan van Beek, Philippe Boissevain, Aryan Dutt, Sybrand Engelbrecht, Tom de Grooth, Mohit Hingorani, Vivian Kingma, Nirav Kulkarni, Floris de Lange, Bas de Leede, Steffen Mulder en Karl Nieuwoudt

Spelers VRA

Ashir Abid, Jack Balbirnie, Peter Borren, Ben Cooper, Quirijn Gunning, Mitch Lees, Udit Nashier, Shirase Rasool, Luke Scully, Vikram Singh, Eric Szwarczynski en Leon Turmaine

Deel dit bericht op: