Sportsnap: Het collectief dat sport en fotografie combineert!

Ontdek Sportsnap, het collectief van gepassioneerde fotografen die sport en fotografie samenbrengen. Onze missie is om de sport in de regio Haaglanden te promoten, lokale clubs te ondersteunen en spelers van prachtige beelden te voorzien. Voor een kleine vergoeding zorgen onze top fotografen voor onvergetelijke herinneringen. Bekijk alle sportfoto’s op Sportsnap, wij brengen de sport in de regio tot leven!

Sportagenda

Via de website van SportSnap.nl publiceren we sportfoto’s van alle sporten. De wekelijkse sportagenda geeft inzicht waar de fotografen present zijn om wedstrijden te volgen en vast te leggen.

Fotograaf op bestelling

Onze fotografen zijn ook op verzoek beschikbaar. Wij worden gevraagd door sporters en verenigingen om wedstrijden, teamshoots of bij sportevenementen te fotograferen. Daarnaast worden fotografen ingezet voor beelden die door de diverse media worden gebruikt.

SportSnap.nl is gestart op 1 juli 2020 en is de eerste regionale aanbieder van sportfoto’s voor zowel de landelijke als regionale media, verenigingen en sporters. Voor de technische afhandeling werken wij samen met Oypo.nl om de aanvragen snel en efficiënt af te leveren. Heb je een vraag? Laat het ons weten.