ADO Den Haag Vrouwen komen knap terug van achterstand

In de eerste oefenwedstrijd van het seizoen speelden de vrouwen van ADO Den Haag tegen de jongens onder de 17 van Nootdorp. De Nootdorpers dachten na een 0-3 voorsprong dat de buit binnen was maar vergisten zich in de vechtlust van de ADO Vrouwen.

Nieuwe gezichten

Bij ADO Den Haag waren een aantal nieuwe gezichten te zien, Kirsten van de Weteringh, Romy Speelman, Wiëlle Douma en Jolina Amani maakten hun eerste minuten op het sportpark prinses Irene in Rijswijk. In het doel stond Maaike van Klink die Barbara Lorsheyd moest vervangen. Lorsheyd was nog aanwezig bij het nationale team. Ook zullen we dit jaar weer een aantal jonge speelsters uit de beloften terug zien op het veld.

Na een half uur spelen kwamen de Nootdorpers tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong. De ploeg van Sjaak Polak heeft veel kansen gehad maar had het geluk niet aan haar zijde. Na de rust hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Veel kansen voor de Haagse ploeg maar Nootdorp wist door twee counters de voorsprong te vergroten naar 0-3. De ingebrachte Maartje Looijen die afgelopen seizoen veel blessureleed kende scoorde vervolgens de 1-3 en met een juweel van een afstandsschot de 2-3. Manon van Raay scoorde in de extra tijd toch nog de gelijkmaker uit een rebound.

 

Deel dit bericht op: