Wederom geen punten voor KVS/Groeneveld Keukens

In de arena van sporthal De Blinkerd ontving KVS/Groeneveld haar gasten Mid-Fryslân/ReduRisk uit het Friese Grou. De Friezen spelen voor de titel dus zullen geen punten in Scheveningen willen laten liggen. KVS/Groeneveld daarentegen is nog puntloos en hongerig naar de eerste winst in de hoofdklasse dus beide teams zijn op zoek naar de winst. De wedstrijd begon scherp en lange tijd hielden de partijen elkaar in evenwicht. Halverwege de eerste helft was de stand 7-7. Maar zoals vaker dit seizoen lukt het de formatie van André Kuipers niet om deze lijn door te trekken en zakte het spel in. Het lukt KVS niet meer om de score van Mid-Fryslân bij te houden waardoor de ruststand 8-16 bedroeg. In de tweede helft werd er snel door KVS/Groeneveld gewisseld en kwam er meer luchtsteun onder de paal. De Supervissen lieten wederom hun hoofd niet hangen en kwamen tot 4 punten achterstand terug in de wedstrijd. Maar het verlies van het tweede kwart van de wedstrijd kon niet meer goed gemaakt worden en de eindstand werd bepaald op 22-28.

KVS kan driekwart van de wedstrijd goed mee, maar verliest uiteindelijk door het stroeve spel in het tweede kwart en blijft in de stand puntloos onderaan staan.