KVS/Maritiem niet trefzeker op Vlaggetjesdag

Op vlaggetjesdag werd in Scheveningen de wedstrijd KVS/Maritiem 1 – OVVO 1 gespeeld. Er stond voor beide partijen niets meer op het spel behalve de eer van de winst. Maar in het zonnige Cas van Dijk park wilde KVS nog één keer schitteren voor eigen publiek.

Op papier moest KVS deze wedstrijd kunnen winnen De uitwedstrijd in oktober was immers beslecht met 12-24 in het voordeel van de Scheveningers. Maar het liep allemaal net anders, OVVO was niet van plan de punten cadeau te doen aan KVS en KVS was niet op schot. Na een voortvarend begin keek KVS in de rust aan tegen een achterstand van 4 punten (6-10).

Na de rust zette KVS aan en kwam snel bij. Maar ook nu bleef OVVO geconcentreerd en feller spelen waardoor KVS toch iedere keer weer op achterstand werd gezet. Uiteindelijk won OVVO de wedstrijd met 14-16 en leden de Scheveningers hun 3e verlies op rij. Een mooie opsteker voor OVVO, voor KVS de afsluiting van een seizoen met 2 mooie prijzen: een promotie naar de hoofdklasse in de zaal en de winst in de Haagse Korfbaldagen.

Volgens seizoen zal KVS/Maritiem worden omgedoopt naar KVS/Groeneveld Keukens. Na jarenlange trouwe en gewaardeerde sponsoring zal Vrolijk Watersport/Maritiem worden opgevolgd door een nieuwe naamsponsor, Groeneveld Keukens.

Deel dit bericht op: