TOGB verslaat Groene Ster

Op sportpark het Hoge Land troffen TOGB en Groene Ster elkaar. De nummer voorlaatst, Groene Ster, was er alles aan gelegen om na een grote nederlaag tegen TEC, het beter te doen dan die laatste competitiewedstrijd.
Een eerste helft waarin weinig kansen waren,  leverde een 0-0 ruststand op. Enige feit was een gele kaart in de 14e minuut voor Wouter Vermeer, die verderop in de wedstrijd gevolgen had.
Pas in de 51e minuut kwam de verlossende treffer voor TOGB op het scorebord. In de loop van de wedstrijd werd er volop gewisseld door coach Jonathan Jonk.
In de 78e minuut bleek de gele kaart van Wouter Vermeer niet zonder gevolgen, een overtreding en een tweede geel leidde het vertrek in met een rode kaart.
Groene Ster zette alles op alles en zocht volop de aanval, wat een druk bezochte 16 meter werd voor TOGB. Zelfs keeper Van Wersch ging mee met een hoekschop voor Groene Ster. De daar uit volgende afgeslagen aanval bracht TOGB in de blessuretijd de tweede treffer. Leroy Zwarteveld wist de bal in het verlaten doel te werken van grote afstand. Eindstand 2-0

Deel dit bericht op: