Het management van ADO Den Haag vrouwen is hard op weg om de selectie voor het volgend seizoen rond te krijgen. Vier speelsters gaan de club verlaten. Captain Gwyneth Hendriks en Shanique Dessing verruilen het geel-groen voor het rood van PSV Eindhoven. Amber Verspaget vertrekt naar Rotterdam en gaat de selectie van Feyenoord versterken. Romy Speelman heeft gekozen voor haar maatschappelijke carrière en kan dit niet meer combineren met het voetballen op het hoogste niveau.

In de afgelopen weken heeft ADO Den Haag Lobke Loone (KAA Gent), Nicole Stoop (VV Alkmaar) en eerder al Daniëlle Noordermeer (Excelsior) weten vast te leggen. Nikki IJzerman, Pleun Raaijmakers en Kayra Nelemans hebben inmiddels hun contracten verlengd.

ADO Den Haag Vrouwen draait mee op het hoogste niveau in de Eredivisie en eindigde het seizoen op een vierde plaats en behaalde de halve finale van de Eredivisie Cup. de wedstrijden van ADO Den Haag worden gespeeld in het Cars Jeans Stadion en de trainingen worden afgewerkt op het Prinses Irene Sportpark evenals de mannen van ADO Den Haag.

Deel dit bericht op: