ADO Den Haag Vrouwen verliezen oefenduel tegen RCL JP17-1

Er waren veel mensen afgekomen op de oefenwedstrijd van de ADO Den Haag Vrouwen die woensdagavond op sportpark de Bloemerd in Leiderdorp oefende tegen de JO17-1 van RCL. Na de opkomst met rookpotten in kleuren van beide teams konden beide teams starten aan de wedstrijd.
De nerveuze groep jongens van RCL begonnen direct fel aan de wedstrijd wat zich ook al snel uitbetaalde in een voorsprong. Met name Haagse defensie had het lastig tegen de snelle spitsen. ADO begon de wedstrijd niet in de vaste opstelling. Een aantal speelsters ontbraken vanwege verplichtingen bij de nationale teams en blessures. Speelsters uit de beloften kregen hierdoor de mogelijkheid om speelminiten te maken.
RCL liep gedurende de eerste helft uit naar een 3-1 voorsprong. Na de rust zag het publiek bij ADO weer vertrouwde gezichten terug in het veld. RCL kreeg het hierdoor een stuk moeilijker dan in het eerste bedrijf. De vrouwen van ADO vonden wel de aansluiting en aan het eind van de wedstrijd waren er nog kansen om de stand gelijk te trekken maar deze kansen werden niet verzilverd door de groen-gelen.

Deel dit bericht op: