Graaf Willem II/VAC – VV Wilhelmus

Graaf Willem pakt een 2-0 overwinning tegen Wilhelmus

Het was een spannende wedstrijd tussen Voetbalvereniging Graaf Willem II/VAC uit Wassenaar en VV Wilhelmus in district West 2 van de KNVB. Een clash tussen twee teams die in de hoogste plaatsen in de competitie staan.

Na de aftrap bracht Graaf Willem mooi, breed gespeeld voetbal op de mat, maar Wilhelmus toonde geen genade en ging voluit met intensiteit. Door het frequente balverlies slaagde de thuisploeg er niet in om indruk te maken. De gasten hadden ook moeite om het net te vinden, het bleef 0-0. Graaf Willem speelde in wit omdat Wilhelmus het uit-tenue niet in de tas had gestopt.

Na de rust betrad een hernieuwd Graaf Willem het veld. Het spel werd vrijer en met minder spanning gespeeld. Binnen vijf minuten scoorde Rico de Boer met een kopbal de 1-0 en opnieuw vijf minuten later was het Jacky Adam die heel koel de bal over de lijn schoot. De wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor Graaf Willem II/VAC.

Een welverdiende zege voor de thuisploeg, die na een wat moeizame start in de eerste helft een indrukwekkende comeback maakte in de tweede helft. Met deze overwinning blijft de koppositie voor Graaf Willem II/VAC en staat nu 4 punten voor op Schipluiden in de competitie.

 

Deel dit bericht met je vrienden via: