BSC’68 met grote cijfers langs FC Zoetermeer.

In de stromende regen speelden de Football Club Zoetermeer tegen de Benthuizer Sportclub’68 hun duel in de vierde klasse.
FC Zoetermeer had vooraf het idee goed tegenstand te kunnen bieden tegen de ploeg van Marco Lange maar vanaf het begin was duidelijk dat BSC’68 de overhand had.
Dit beeld veranderde niet meer gedurende de wedstrijd. Al in de elfde minuut stonden de Bentehuizenaren op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jelle Verhoeff. Op slag van rust werd het zelfs 0-3. Lijn Korving en Guido de Peinder zorgde er voor dat groen-witten met een riante voorsprong de rust in gingen.

De tweede helft was maar nauwelijks begonnen of Jelle Verhoeff tekende voor de 0-4. De thuisploeg probeerde nog wel tegenstand te bieden maar hadden eigenlijk de hele wedstrijd niets te vertellen. Pas in de 80e en 87e minuut kreeg het twee scoringskansen maar deze werden niet benut door de voorwaartsen van de thuisploeg.
De gasten uit de buurgemeente waren wel scherp en Guido de Peinder en opnieuw Jelle Verhoeff gooiden de wedstrijd definitief in het slot voor zover die al niet in het slot zat.

Deel dit bericht op: