Vooraf was de voorspelling dat het een spannend duel zou worden tussen de nummer 2 Monster en de nummer 3 DWO uit de derde klasse. Gesteund door een grote schare zeer enthousiaste supporters die per bus waren meegereisd naar Zoetermeer begon Monster zeer voortvarend aan de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat de thuisploeg weinig in te brengen had tegen de equipe van Marco Meijer en na een half uur spelen had Monster al een 0-3 voorsprong genomen maar het werd nog erger voor DWO want bij rust stond er 0-5 op het scorebord.

Veelvuldig werd het vuurwerk ontstoken als er weer gescoord was door de Westlanders. Uiteindelijk kwam van de voorspelling dat het een spannend duel zou worden niets terecht. De Zoetermeerse doelman werd uiteindelijk acht keer gepasseerd. Monster blijft hierdoor in de race voor het kampioenschap.

Het duel tussen concurrent SC SSA FC Skillz en Loosduinen werd bij een stand van 2-1 in het voordeel van Skillz gestaakt nadat Loosduinen weigerde verder te spelen vanwege een discussie over gele kaarten. Hierdoor hebben de Westlanders de koppositie overgenomen waarbij aangetekend dat Skillz nu één wedstrijd minder heeft gespeeld

Deel dit bericht op: