ADO Den Haag wint in leeg stadion van VVV

Door de nieuwe maatregelen van het kabinet worden de komende weken wedstrijden gespeeld zonder steun van het publiek. Thomas Verheydt liet in het interview na de wedstrijd nog weten dat het publiek in de thuiswedstrijden altijd de twaalfde man is en dus belangrijk voor het team. Verheydt scoorde vanaf de elfmeter het tweede doelpunt van de wedstrijd.

Sem Steijn
Zonder aanvoerder Boy Kemper die wegens een schorsing de wedstrijd tegen VVV moest missen kwam de thuisploeg al na drie minuten op voorsprong. Een schot van Sem Steijn verdween achter doelman Delano van Crooij. Steijn speelde een sterke wedstrijd en mocht zich na afloop dan ook man of the match noemen.

Luuk Koopmans
Doelman Luuk Koopmans moest aan Haagse kant ook meerdere keren redding brengen. De ploeg uit Venlo kwam in deze wedstrijd niet tot scoren en maakte ook geen sterke indruk.

Strafschop
Na tien minuten spelen in de tweede helft werd Ricardo Kishna binnen de zestien meter neergelegd. Scheidsrechter Martens stond er er met zijn neus bovenop en wees resoluut naar de stip. Thomas Verheydt nam plaats achter de bal en schoot zijn ploeg naar een 2-0 voorsprong.

Opstellingen:

ADO Den Haag:
Koopmans; Amofa, Michael Mulder, Matthys, Jonathan Mulder; Bourard, Steijn, Breinburg; Kishna (77. Catic), Verheydt (89. Rottier), Besuijen.

VVV Venlo:
Van Crooij; Dekker, Van Dijck, Koglin, Janssen (72. Leliendal); Post, Van Rooijen, De Boer, Leliendal; Roemer (58. Verheijen), Braken (58. Smans), Schroijen.

Deel dit bericht op: