https://www.adovrouwen.nl/https://sbvexcelsior.nl/vrouwenvoetbal/

Overtuiging

Ook in de tweede oefenwedstrijd speelde de vrouwen van ADO Den Haag een uitstekende wedstrijd tegen Excelsior. Met veel overtuiging werd vol op de aanval gespeeld en mocht de Rotterdamse doelvrouw van geluk spreken dat het maar bij vier doelpunten Is gebleven want de Haagse dames deden zich opnieuw tekort als het op scoren aankomt.

Rookpotten

Veel mensen wisten met het mooie weer de weg te vinden naar het sportpark Prinses Irene in Rijswijk. Ook het ‘vlaggenteam’ was weer aanwezig maar hadden dit keer tot tevredenheid van veel supporters een andere plek gevonden om de rookpotten te ontsteken. Hierdoor bleef de tribune dit keer gevrijwaard van de geel-groene rook.

Scoreverloop

Op aangeven van Liz Rijsbergen scoorde Jaimy Ravensbergen het eerste doelpunt van de avond. Kirsten van de Weteringh verhoogde die score naar 2-0 gevolgd door de 3-0 van Anne Sellies. Inmiddels vertrouwd verscheen Gwyneth Hendrik op de elfmeter om de 4-0 binnen de palen te schieten.

Opstelling ADO Den Haag Vrouwen: 
Van Klink, Vonk (46. Nelemans), Hendriks (46. Verspaget), Raaijmakers, Douma; Speelman (61. Van Oosten), Van de Westeringh (71. Looijen), IJzerman; Rijsbergen (61. Van Raay), Ravensbergen (46. Van Belen), Sellies (61. Van den Born)

Zaterdag reizen de vrouwen af naar het Belgische Leuven en op woensdag 18 augustus is Seastum uit Zeist te gast in Rijswijk. aanvang van deze wedstrijd is 18.30 uur.

Deel dit bericht op:

Leave A Comment