ADO Den Haag Vrouwen verslaat PSV op eigen terrein

ADO Den Haag Vrouwen is goed begonnen aan de derde periode van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De ploeg van Sjaak Polak versloegen PSV op eigen terrein met 0-1.

Zonder Jannette van Belen en Liz Rijsbergen begonnen de Hagenezen direct scherp aan de wedstrijd en al snel werd het doel van Sari van Veenendaal onder ‘vuur’ genomen. Na een aantal mislukte pogingen om tot scoren te komen was het in de zeventiende minuut wel raak. Anne Sellies scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd op aangeven van Wiëlle Douma.

Ook na de thee probeerde de Haagse ploeg druk te houden op het doel van van Veenendaal maar waren zij niet gelukkig in de afronding. PSV voerde de druk steeds meer op en met verse wisselspelers maar de Haagse defensie hield stand. Aan het slot van de wedstrijd hield de Haagse goalie Barbara Lorsheyd met een paar goede reddingen haar doel schoon. En na een ruime extra tijd kon het feest opnieuw losbarsten. De ploeg werd ook bij deze wedstrijd weer gesteund door het vlaggenteam die weer nieuwe mooie spandoeken had gemaakt.
Karakteristieken

Scoreverloop: 17. Looijen 0-1
Scheidsrechter: Van Veelen
Toeschouwers: +/- 250

Opstelling PSV:
Van Veenendaal; Rodriguez, Waldus, Van den Berg, Levels; Verheijen (75. Harrison), Biesmans (46. Brugts), Bross (80. Martina); Van Lunteren, Thestrup (67. Leticia Moreno), Kuijpers (46. Pattiwael)

Opstelling ADO Den Haag Vrouwen:
Lorsheyd; Raaijmakers, Hendriks, Douma, Nelemans; Verspaget, Van de Westeringh, Speelman (78. Van Oosten); Sellies (78. IJzerman), Ravensbergen, Looijen

Deel dit bericht op: