Teleurstelling na nederlaag tegen MVV

De race naar de top van de keukenkampioendivisie werd een halt toegeroepen na een teleurstellende nederlaag tegen het Limburgse MVV.

Zonder Sem Steijn, Gregor Breinburg en Daryl Janmaat begonnen de groen-gelen aan de wedstrijd. Met name het lage speltempo was opvallend. Thomas Verheydt was niet gelukkig in zijn afronding in deze wedstrijd. Defensief was de thuisploeg zeer matig en MVV kon hier gretig gebruik van maken. Na een klein half uur kwam de ploeg van trainer Klaas Wels op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Mart Remans. Vier minuten later kwam MVV een hard schot van Toshia Lake zelfs op 0-2. Nog net voor de rust kreeg Ricardo Kishna een kans op de aansluiten maar doelman Romain Matthys haalde de inzet van Kishna uit de benedenhoek.

De tweede helft begon ADO Den Haag goed en binnen een minuut had Thomas Verheydt de aansluitende treffer binnen de palen gewerkt. Lang kon de thuisploeg niet genieten want drie minuten na de score van Verheydt lag de bal alweer achter Alessandro Damen.

Haags kwartiertje

In het bekende Haags kwartiertje werd de druk op het MVV doel verhoogd wat resulteerde in een doelpunt van Marius van Mil. Wat ADO Den Haag hierna ook probeerde, het kwam niet meer tot scoren. Kostbare punten werden verloren.

Opstellingen:

ADO Den Haag:
Damen; Amofa (39. Van Mil), Asante, Matthys, Kemper; Klas, Bourard, Kishna; Catic, Verheydt, Severina (46. M. Mulder).

MVV Maastricht:
Matthys; Yegen, R. Zeegers, Waem (85. Malungu), Schenk; Penders (79. Kleinen), Džepar, Souren (79. Van Bommel); Blummel (86. Bösing), Lake, Remans (63. Ntelo).

Scheidsrechter: Ruperti

Deel dit bericht op: