Nieuwe tegenvaller voor ADO Den Haag

Na alle tegenslagen eerder dit seizoen was het vanavond opnieuw raak in het Cars Jeans Stadion. Nog voort de wedstrijd kon beginnen viel alle verlichting van het stadion incl. de veldverlichting uit. Veel publiek kon het stadion niet betreden omdat ook de toegangspoortjes niet werkten.
Na ruim een uur had het de opgeroepen monteur van het energiebedrijf de storing opgelost en om 21.10 uur met zeventig minuten vertraging kon de wedstrijd dan eindelijk beginnen. Op de tribunes een handjevol mensen omdat veel mensen die buiten stonden te wachten inmiddels huiswaarts waren gekeerd.

Wedstrijd gestaakt

Na een half uur spelen, ADO Den Haag stond op dat moment met 0-1 achter, viel alle verlichting opnieuw uit. Scheidsrechter Blank besloot hierop de wedstrijd definitief te staken.

Opstelling ADO Den Haag:
Damen; Amofa, Matthys, Kemper; Asante, Reemst, Bourard, Steijn; Catic, Verheydt, Kishna.

Opstelling Jong PSV:
Müller, Markelo, Seelt, Vos, Oppegård, Kjølø, Tielemans, Nassoh, Bakayoko, Colyn, Saibari.

Problemen
Dat staken gaf ook weer de nodige problemen binnen in het stadion, want de liften werkten niet meer en de verlichting was deels uitgevallen. Mensen die slecht ter been waren, moesten naar beneden gedragen worden.

Programma
Het duel zal op een later tijdstip uitgespeeld moeten worden. De kluif voor de competitieleider, want het programma van ADO Den Haag zit al bomvol. Een blik vooruit:
Maandag 14 maart: FC Eindhoven (uit)
Vrijdag 18 maart: FC Volendam (thuis)
Maandag 21 maart: Telstar (thuis)
Vrijdag 25 maart: FC Dordrecht (uit)

Deel dit bericht op: