ADO is er nog niet klaar voor

Bij een oefenduel in het Cars Jeans Stadion verloor ADO Den Haag van FC Twente met 2-4.

Deze wedstrijd werd in drie delen gespeeld met een totaal van 120 speelminuten. Het team van trainer Ruud Brood was noodzakelijk samengesteld met veel jeugdspelers. Een aantal ervaren spelers waren om medische redenen niet aanwezig, ander woord voor quarantaine?.
ADO begon de wedstrijd heel verdedigend, het waren vooral de rode mannen die aan de bal waren. Maar het jonge Haagse team hield goed stand. Sem Steijn opende zelfs de score voor de thuisploeg.

FC Twente kwam weer op voorsprong doordat Ramiz Zerrouki twee maal wist te scoren. Het was opnieuw Sem Steijn die geel-groen langszij bracht aan het einde van de het tweede deel van de wedstrijd. 2-2 was de uitslag.

In het derde deel, kan worden gezien als een aparte wedstrijd omdat alle reservespelers van ADO een kans van coach Brood om minuten te maken. Dat resulteerde natuurlijk meteen in een andere krachtenverhouding en FC Twente wist dit met een duidelijke overmacht te verzilveren met 2 doelpunten door Jayden Oosterwolde en Jonoah Markelo.

Spelers in de basis:

ADO Den Haag

Luuk Koopmans; Cain Seedorf, Tyrese Asante, Boy Kemper, Jonathan Mulder; Sem Steijn, Dhoraso Moreo Klas, Gregor Breinburg; Amar Catic, Xander Severina, Vicente Besuijen.

FC Twente

Lars Unnerstall; Giovanni Troupee, Mees Hilgers, Robin Pröpper, Gijs Smal; Thijs van Leeuwen, Casper Staring, Ramiz Zerrouki; Luka Ilic, Ricky van Wolfswinkel, Queensy Menig.

Deel dit bericht op: