Offensief

ADO moest het vooral in de tweede helft hebben van het spel wat ze speelde. Na een matige eerste helft begon de ploeg van Ruud Brood in de tweede helft aan een waar offensief. De ploeg moest ook wel want in de kleedkamer keken de spelers van ADO nog tegen een 0-1 achterstand aan.

Na tien minuten spelen keek de thuisploeg al tegen een achterstand aan. Emmen kwam op voorsprong door een doelpunt van Jeredy Hilterman op aangeven van Peter van Ooijen.

Wissels in de rust

Al direct in de rust werd er door Ruud Brood gewisseld van spelers. Thomas Verheiyd, inmiddels de nieuwe ‘lieveling’ van het publiek werd ingebracht voor Tyrese Asante. Met Verheydt heeft ADO een belangrijk aanspeelpunt.

Aansluiter, twee maal Hilterman

Al snel na de rust viel de gelijkmaker. Vicente Besuijen kopte de bal bij de eerste paal tegen de touwen vanuit een voorzet van Amar Catic. Hierna nam de spanning toe en ging ADO op jacht naar de voorsprong. Een kwartier voor het einde kwam FC Emmen alsnog op een voorsprong. Jeredy Hilterman maakte gebruik van slecht verdedigingswerk bij d tweede paal en schoot zijn tweede doelpunt van de avond binnen.

Publiek bedankt spelers

Het publiek bedankte de spelers met groots applaus voor hun getoonde inzet.

Deel dit bericht op: