ADO wint nipt van de Eindhovenaren

Dit weekend speelde ADO Den Haag een toch wel cruciaal duel tegen FC Eindhoven, de ploeg die in de bovenste regionen van de ranglijst in Keukenkampioendivisie staat. Voor de staf belangrijk om de wedstrijd winnend af te sluiten om de onrust die onder de supporters bestaat enigszins de kop in te drukken. In het Bingoalsstadion werd nipt gewonnen van de Eindhovenaren die hiermee tegen hun eerste nederlaag aanliepen.De wedstrijd zelf verliep erg saai en er was nauwelijks sprake van grote kansen.

De eerste kans voor ADO ontstond halverwege de wedstrijd. Het lukte Bilate niet om zijn kans te verzilveren. De ploeg uit Eindoven was kanshebber voor een periodetitel dus dat zijn uiteindelijk zonder punten het veld verlieten kwam hard aan. Aan het einde van de wedstrijd ontstond er nog een opstootje omdat de mannen uit de lichtstad het niet eens waren met de beslissing van arbiter Gerrits.

Na de wedstrijd stond een zichtbaar opgeluchte Kuyt langs het veld. Uitgebreider verslag van de wedstrijd is te lezen op de wedsite van ADO Den Haag.

Deel dit bericht op: