Invictus Games 2022 The Hague ” Family First” gaan van start.

Eindelijk na twee jaar corona starten de Invictus Games 2020 officieel op 16 april 2022 in het Haagse Zuiderpark. De Games hebben het karakter van een groot familiefeest, waar alle oorlogsveteranen vanuit vele landen bij elkaar komen om met sporten elkaar uit te dagen. De prestaties staan niet altijd voorop, maar deelnemen en elkaar ontmoeten is de verbinding van een grote familie. De opbouw van dit festijn heeft weken in beslag genomen en de laatste twee dagen voor de start zijn ook de sporters gearriveerd en hebben de eerste trainingen op Hollandse bodem inmiddels achter de rug.

Het Haagse Zuiderpark, de Sportcampus, het Hofbad en de Atletiekbaan staan centraal. Het wielerparcour is als een cirkel van eenheid rond alle sportlocaties in het Zuiderpark het symbool van eenheid. Er worden vele tienduizenden toeschouwers verwacht gezien de kaartverkoop. Let’s Go The Hague, en kom ook even langs. Er zijn ook vele aantrekkelijke activiteiten in het Zuiderpark te bezoeken.
De fotoreportage geeft een goed beeld wat je zoals kan verwachten de komende week. Sportsnap, zal de Invictus Games 2020, op de voet dagelijks volgen.

Deel dit bericht op: