DeetosSnel een maatje te groot voor ZKV De Meervogels

De Korfbalwedstrijd tussen Meervogels en DeetosSnel, gespeeld in de goed gevulde sporthal De Veur in Zoetermeer, kende een enerverend verloop.

1e Periode: De wedstrijd begon met een sterk optreden van Meervogels, maar al snel nam DeetosSnel het initiatief over. De gasten benutten hun kansen effectiever en speelden zuiverder korfbal. De Zoetermeerse ploeg leed veel balverlies in de aanval, waardoor Deetos Snel een voorsprong kon opbouwen. De eerste periode eindigde met een score van 8-15 in het voordeel van DeetosSnel.

2e Periode: Ondanks enkele prachtige acties van Menno Eksterkaten slaagden de Meervogels er niet in om alle kansen te benutten en tot scoren te komen. Beide teams kregen te maken met blessures als gevolg van het fanatieke spel. De tweede periode eindigde met een eindstand van 15-25 in het voordeel van DeetosSnel.

Ondanks het sterke begin van Meervogels, slaagden ze er niet in om de overhand te behouden, terwijl DeetosSnel consistent presteerde en uiteindelijk de wedstrijd met een comfortabele voorsprong afsloot.
Logo Zeefdruk Westland

Deel dit bericht op: