Zeefdruk Westland wordt kledingsponsor van Sportsnap.nl

Zeefdruk Westland, belangrijke sponsor in de Haagse Korfbal Regio en hoofdsponsor van de Haagse Korfbaldagen, heeft de kracht van Sportsnap.nl beloond. Vanaf 1 januari 2023 worden de fotografen van het collectief van Sportsnap voorzien van een fraaie polo en soft shell jack. Zeefdruk Westland heeft bewust voor Sportsnap gekozen, gezien de vele activiteiten in de korfbalsport.

Menno Overwater, eigenaar van Zeefdruk Westland omschreef het heel simpel;
“Sportsnap is volop in beweging en heeft in de Haagse Korfbal regio met een groep enthousiaste fotografen, die in hun vrije tijd om en langs de lijn te zitten, al heel veel betekend. Dit is niet onopgemerkt gebleven en de korfbalverenigingen waar Sportsnap komt zijn ook mijn huidige en toekomstige klanten. De combinatie is een win-win situatie, waar ik graag Sportsnap.nl mee ondersteun.

Sportsnap.nl vertegenwoordiger Frank van der Leer is ook erg blij met deze eerste stap om de fotografen meer herkenbaarheid te geven bij alle sporten in en rondom Den Haag. “Als je zo snel je naamsbekendheid onder de sporters, supporters en vereniging ziet toenemen is een kledingsponsor weer een stapje verder om de naam Sportsnap.nl extra te promoten. Menno Overwater van Zeefdruk Westland is een enorme sportliefhebber en in bijzonder in de korfbalsport waar Sportsnap graag mee optrekt”.

Sportsnap.nl heeft naast de samenwerking met de Haagse Korfbal Regio, met o.a. de wedstrijd van de week, erg veel zin om met Zeefdruk Westland de volgende stappen te maken.

Bekijk hier alle bijdragen in de Korfbal categorie

Logo Zeefdruk Westland

Deel dit bericht op: