KVS/Maritiem niet scherp tegen Sporting Delta

Om na de play-offs in de zaal op scherpte te komen voor de resterende veldwedstrijden was Sporting Delta uitgenodigd voor een oefenpotje tegen KVS/Maritiem in het zonnige Cas van Dijkpark in Scheveningen.

Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op maar de Scheveningers speelden slordig en leden regelmatig onnodig balverlies. Bij de Dordtenaren ging de machine echter beter en beter lopen waarbij met name de zuivere afstandsschoten langzaam het verschil gingen maken. Bij rust was het verschil inmiddels opgelopen tot 3 punten in het voordeel van Sporting Delta.

In de tweede helft trok de formatie uit Dordrecht stevig door en KVS kwam er niet meer aan te pas. KVS bewees zichzelf geen dienst door slordig en niet scherp te blijven spelen. Bij Sporting Delta vielen de ballen juist goed en was er een aanzienlijk overwicht in de rebound. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 14-26 in het voordeel van Sporting Delta.

Voor KVS was dit resultaat er een om snel te vergeten. Volgende week staat de competitie wedstrijd tegen BEP op het programma. Hopelijk weet coach André Kuipers de formatie weer snel op orde en scherp te krijgen.

Deel dit bericht op: