KVS/Maritiem doet plicht tegen BEP

In de veldcompetitie van de overgangsklasse stond voor KVS/Maritiem in het zonnige Cas van Dijkpark in Scheveningen de wedstrijd tegen BEP op het programma. De uitwedstrijd werd met 8 punten verschil gewonnen dus op papier zouden de supervissen deze wedstrijd eenvoudig moeten kunnen winnen, zeker nu de dames weer grotendeels hersteld en op sterkte waren.

Aanvankelijk pakte KVS/Maritiem snel de leiding in de wedstrijd maar de formatie uit Purmerend was niet van plan om de wedstrijd cadeau te doen. Na een aanvankelijke voorsprong wist BEP toch weer aan te haken en kwam zelfs op voorsprong. Maar KVS hield het hoofd koel en ging uiteindelijk toch met een voorsprong van 8-7 de rust in.

Na de rust namen de Scheveningers snel afstand van BEP maar opnieuw wisten de Purmerenders aan te haken. Uiteindelijk stelde KVS in korte tijd orde op zaken en liep snel uit in de score. Wederom stokte de productie maar de eindzege kwam niet meer in gevaar. KVS won de wedstrijd met 18-13 waarbij de formatie uit Scheveningen zich eigenlijk nog tekort deed.

Omdat Unitas/Perfectief verloor van CKV Nieuwerkerk is de spanning aan de top weer terug. KVS staat 3e op 2 punten van de nummer 1 Unitas. Met nog de wedstrijden tegen Unitas en Nieuwerkerk in het verschiet ligt de competitie weer open en is er nog wat te halen voor de Supervissen uit Scheveningen. Wel zal tegen deze sterke tegenstanders het vertoonde spel moeten verbeteren door vooral de dames van KVS beter in het spel te betrekken.

Deel dit bericht op: