KVS/Groeneveld herfstkampioen

In het Scheveningse Cas van Dijkpark stond de wedstrijd tussen KVS/Groeneveld Keukens en SKF op het programma. De strijd tussen de nummers 1 en 3 in de poule in de overgangsklasse kon wel eens het nodige spektakel op gaan leveren.

KVS nam de leiding en liep gestaag uit naar een ruime voorsprong. De schoten vielen goed bij de Scheveningse formatie, terwijl het bij SKF niet wilde lukken. Pas in de 10e minuut wisten de Veenendalers de deksel van de korf af te halen om te scoren. Bij KVS kwam de klad er in en SKF liep gestaag weer in. Uiteindelijk was de ruststand 9-8 en lag de wedstrijd weer helemaal open.

In de tweede helft lieten de supervissen er geen twijfel over bestaan wie de koploper in de poule is. De voorsprong werd snel weer opgebouwd en SKF kwam er niet meer aan te pas. Met een eindstand van 21-12 blijft KVS ongeslagen.

Concurrent Die Haghe speelde gelijk tegen Pernix en liet een punt liggen. Daarmee kan KVS zich de herfstkampioen van het veldseizoen noemen want de voorsprong op Die Haghe is met nog één wedstrijd te spelen uitgebouwd tot 3 punten.

Deel dit bericht op: