Sterk verdedigend KVS/Groeneveld Keukens wint ook van De Meeuwen

De vooraf als lastig bestempelde uitwedstrijd tegen De Meeuwen is door KVS met speels gemak gewonnen. In Putten hield KVS voor de 3e keer deze veldcompetitie een tegenstander op slechts 10 doelpunten. Doordat het zelf maar liefst 25 keer wist te scoren ging het er met een fraaie 10-25 zege vandoor. Door dit resultaat gaat KVS nog altijd ongeslagen aan de leiding in de Overgangsklasse B.

De Meeuwen had mogelijk hoop geput uit de wedstrijd tegen Die Haghe van een week eerder, die met slechts 21-18 verloren werd. Een tegenstander om rekening mee te houden dus, maar KVS had haar huiswerk goed gedaan. De Supervissen heerste werkelijk vanaf minuut 1 en stonden binnen 3 minuten al 0-3 voor. Met name door goed verdedigend werk hadden de aanvallers van De Meeuwen maar weinig in te brengen. KVS incasseerde slechts 4 tegendoelpunten de 1e helft waardoor het met een 4-9 voorsprong de rust in ging.

De start van de 2e helft was voor KVS misschien nog wel beter dan de start in de 1e helft want het verschil was na 6 minuten spelen in de 2e helft al opgelopen tot 10 doelpunten (4-14). KVS bleef volwassen doorspelen en was De Meeuwen op alle fronten de baas was. Met nog zo’n 10 mintuten te spelen was de voorsprong uitgebouwd tot 7-20. De Supervissen versloegen De Meeuwen uiteindelijk met 10-25 en blijft nog altijd ongeslagen.

Tekst: Redactie KVS/Groeneveld

Deel dit bericht op: