UltimAir Hijs Hokij – Bulldogs de Liège

UltimAir Hijs Hokij verslaat Bulldogs de Liège op eigen ijs!

Interim-coach Jasper Kick, maakt van HIJS weer een team met vuur en passie. Dat bleek uit de laatste wedstrijd tegen regerend kampioen Bulldogs Liège. In De Uithof in Den Haag werd het publiek getrakteerd op een spannende ijshockey match. De thuisploeg was goed in vorm. Na twee minuten al wist Jurryt Smid de puck voorbij Troy Passingham te spelen. Het was een mooi samenspel met prachtige kansen, maar ook veel bedreigingen voor het doel van keeper Brett Magnus.

De tweede periode leverde de meeste punten op. Daarbij kwamen de Bulldogs steeds sterk terug. Het scoreverloop, Jay de Ruiter scoorde 2-0, Kyle Brothers bracht de stand op 3-1 en Raymond van der Schuit zette de wedstrijd de goede kant op met zijn 4-2 score, Ulrich Egen, coach van Bulldogs, kon slechts tandenknarsend toekijken.

De laatste periode leverde maar 1 punt op, die kwam van de stick van Jeffrey Melissant (5-3) wat de eindscore was die voor deze wedstrijd werd bijgetekend in de boeken. Niet heel vreemd dat na deze glorieuze overwinning interim-coach Jasper Kick tot ‘Man of The Match’ werd uitgeroepen.

Velpa making impact with print and shirts

Deel dit bericht met je vrienden via: