HDM en Laren elkaar ontmoetten in de laatste reguliere speelronde. Voor HDM stond er niet veel op het spel, aangezien slechts één punt voldoende was om hun positie in de hoofdklasse veilig te stellen. Voor Laren was de inzet veel hoger, omdat ze speelden om degradatie te voorkomen. Niet alleen moesten ze winnen, maar ook meer punten scoren dan hun concurrent Schaerweijde om directe degradatie te vermijden.

Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat Laren vastberaden was om alles op alles te zetten. Echter, het was HDM die als eerste het net wist te vinden, waardoor de druk op Laren toenam. Ondanks hun harde werk en vastberadenheid slaagde Laren er niet in om het tij te keren. In de tweede helft bleef Laren vechten voor hun leven, wetende dat degradatie op het spel stond. Maar HDM liet zich niet van de wijs brengen en bleef standvastig aanvallen. Ondanks de moedige inspanningen van Laren slaagde HDM erin om hun voorsprong verder uit te breiden met nog enkele doelpunten.

Uiteindelijk, met een eindstand van 5-1 in het voordeel van HDM, was het duidelijk dat Laren de strijd had verloren op het veld. Maar ondanks het verlies was er een sprankje hoop voor Laren, Door het verlies van directe concurrent Schaerweijde, mag Laren het in de playoffs gaan laten zien waarom zij in de hoofdklasse moeten blijven.

Waarschuwing: het kopiëren en gebruiken van foto’s met watermerk is verboden.
Illegaal gebruik kan resulteren in boetes wegens auteursrechtenschending.

Deel dit bericht op: