https://www.hvbfc.nl/https://hercules-handbal.nl/WHC/Hercules kan goede comeback helaas niet afronden

WHC/Hercules en het Limburgse BFC speelden een energieke en spannende wedstrijd. BFC wist de wedstrijd, die met een kleine minuut te spelen nog 32-32 stond, toch nog winnend af te sluiten scoorde in de laatste seconden van de wedstrijd nadat de WHC/Hercules uit hun aanval niet tot scoren was gekomen de voor de Limburgers verlossende 32-33.

BFC begonnen de wedstrijd erg trefzeker waar bij de Haagse ploeg het vizier niet helemaal scherp stond waardoor er al snel een achterstand op het scorebord stond.
Halverwege was het 15-18 voor de Limburgse formatie die nog steeds deze voorsprong vast had gehouden.
Na de thee lukte het, vooral omdat Koen Houdijk rond de cirkel en van Tim Frenk vanaf de 7m lijn heel scherp waren, om de achterstand in te lopen.
Met nog 10 minuten te spelen en een stand van 26-26 was de spanning volledig terug. Nadat 29-29, 30-30, 31-31 en 32-32 op het scorebord was verschenen en er nog een kleine minuut gespeeld moest worden was de spanning in sporthal Boswijk om te snijden.
WHC/Hercules had de bal en kon de wedstrijd naar zich toe trekken maar na een foutje kreeg BFC de bal waarna zij met nog enkele seconden op het scorebord de bal vanuit de linkerhoek in het doel schoten.

Een mooie wedstrijd waar voor de Haagse combinatieploeg meer had ingezeten maar juist daarom ook veel lichtpuntjes te zien waren.

Doelpunten WHC/Hercules: Koen Houdijk (8), Tim Frenk (8), Luca Baak (5), Ziggy Eijsenring (3), Mitch Giezeman (2), Tom Scheepmaker (2), Thimo Bakker (2) en Lars Vogelaar (2).

Deel dit bericht op: