010 Trojans door naar de Finale

De 010 Trojans hebben thuis de Arnhem Falcons verslagen met 14-0 en gaan daarmee door naar de finale in Amsterdam op 3 Juli.

De Trojans wisten dat deze partij tegen de Falcons uit Arnhem lastig zou worden, maar wanneer ze zowel tactisch als technisch hun eigen spel zouden spelen, moest deze wedstrijd gewonnen kunnen worden. De eerste helft werd ook gespeeld zoals de Trojans dit wilde en creëerde ze veel druk en kansen tegen de Falcons. Tegen het einde van het eerste kwart en kort voor de rust werden deze kansen ook omgezet in touchdowns. De Trojans gingen met een voorsprong van 14-0 de rust in.

De tweede helft lieten de Falcons beter spel zien dan de eerste helft en de Trojans hadden hier in het begin geen goed antwoord op. Ondanks dit wat zwakkere begin van de tweede helft wisten de Trojans door hard werken de Falcons te weerhouden van scoren.

De stand bij rust, bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn. 14-0

Op 3 Juli spelen de Trojans op het veld van de Amsterdam Crusaders de Finale. Tegen wie is nog niet bekend, dit kunnen de Amsterdam Crusaders of de Lelystad Commanders zijn.

Deel dit bericht op: