TOGB zet Quick eenvoudig opzij

Op een zonnig Sportpark het Hoge Land stonden TOGB en Quick tegenover elkaar. Beiden met hetzelfde aantal punten in de competitie maar een plek verschil in het voordeel van Quick door een beter doelsaldo.

Quick ging goed van start en zette TOGB snel na aanvang onder druk. Dit was van korte duur, TOGB nam het initiatief en het was wachten op de openingstreffer. Twee goede kansen werden niet benut waardoor beide ploegen met 0-0 de kleedkamer opzochten voor de rust.

In de 54e minuut was het Anthony Slierendrecht die de score opende en de 1-0 op het bord zette. Kort na de eerste treffer brak TOGB nogmaals gevaarlijk uit waarbij Danté Roethoef aan de noodrem trok, al werd de gegeven rode kaart door scheidsrechter Dogterom zwaar bekritiseerd op het veld waarbij Thomas van Haaften ook nog eens geel ontving voor commentaar op de leiding.

Het was wachten op het vergroten van de score, maar met een man minder bleef Quick druk zetten. Pas in de 80e minuut was het Max le Fevre die de 2-0 op het scorebord zette. Het mooiste doelpunt van de middag moest nog komen, een omhaal van Wouter Vermeer verdween in de verre hoek en bepaalde de eindstand op 3-0. Door deze overwinning bezet TOGB de 8e plek op de ranglijst. De volgende wedstrijd is op 4 mei, uit tegen koploper SteDoCo.

Waarschuwing: het kopiëren en gebruiken van foto’s met watermerk is verboden.
Illegaal gebruik kan resulteren in boetes wegens auteursrechtenschending.

Deel dit bericht op: