Stompwijk ’92 naar tweede ronde nacompetitie.

Door de overwinning dit weekend op Maasdijk is Stompwijk ’92 door naar de volgende ronde in de nacompetitie. De derdeklasser had het de eerste twintig minuten van de wedstrijd nog lastig tegen de Westlanders. Na zeven minuten spelen kwam het eerste gevaarlijke schot van de voet van Dylan Dekker van Maasdijk. Na ruim twintig minuten spelen kreeg de thuisploeg meer vat op de wedstrijd en kwam het hierdoor in de 35e minuut op een 1-0 voorsprong nadat Lorenzo Korte op het Westlandse doel schoot.
Doelman Lars Veenman werd gepasseerd, 1-0, wat tevens de ruststand van de wedstrijd was.

Met nog een kwartier te spelen in het tweede bedrijf scoorde Nick Ammerlaan de tweede thuistreffer en dacht de ploeg van trainer Erik van Manen meer lucht te krijgen.
Maasdijk bleef aandringen en had pech toen een schot van Kevin van den berg op het aluminium (lat) belandde.
In de laatste fase van de wedstrijd scoorde Robin van der Ende dan toch de aansluitende treffer voor Maasdijk. Even werd het nog spannend maar kort voor het einde van de reguliere speeltijd schoot invaller Kite Beuvink op het doel. De bal spatte via de onderkant lat het veld weer in maar de assistent scheidsrechter had goed waargenomen dat de bal achter de lijn terecht was gekomen waarna arbiter Danny Kaijen het doelpunt toekende en Stompwijk ’92 een aantal minuten later als terechte winnaar van het veld stapte.

Deel dit bericht op: