ADO Den Haag speelt gelijk tegen VVV Venlo in oefenduel (1-1)

De selectie van Darije Kalazic is op trainingskamp in Wageningen en oefende vrijdag achter gesloten deuren tegen VVV, eveneens uitkomende in de Keukenkampioendivisie. De wedstrijd werd gespeeld op het complex van RKSV Driel. Zaterdag, op de laatste dag wordt nog een training afgewerkt waarna de ploeg terug reist naar Den Haag.

VVV werd al snel in de wedstrijd gevaarlijk maar Hugo Wentgens maakte de uitbraak van Stan Hendrikx onschadelijk. Ook de Limburgse doelman moest optreden na een uitbraak van Robin Esajas. In de 12e minuut kwamen de Limburgers toch op voorsprong. Een diagonaal schot van Elias Sierra ging in de kruising. Na een half uur spelen werd een aanval over de linkerflank afgerond door Sacha Komljenovic, 1-1.
De nieuwe aankoop, Matteo Waem moest met een enkelblessure het veld nog voor de rust verlaten. VVV scoorde voor de rust nog de 2-1 maar deze treffer werd na overleg met de grensrechter wegens buitenspel afgekeurd.
In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren en ontbrak het aan spanning. In de slotminuten keerden Asante en Absalem door Kalazic vervangen voor Emre Ates en Calvin Gustina.
Dinsdag 1 augustus speelt ADO Den Haag opnieuw een oefenduel ‘achter gesloten deuren’ met Sparta als tegenstander.

Deel dit bericht op: