DSO kan geen vuist maken en verliest in eigen huis van Westlandia

Het Zoetermeerse DSO had na deze spelronde van plaats kunne wisselen met Westlandia dat op de ranglijst twee punten meer had dan DSO.
Op sportpark Bentwoud was Westlandia echter de sterkere partij en kwam de thuisploeg niet tot scoren. De Westlanders kwamen na een kwartier spelen op voorsprong door een doelpunt van Sergi Roeleveld die doelman Sven Wolfsheimer vanaf de rand strafschopgebied verschalkte, 0-1. Westlandia had meer veldoverzicht in de eerste helft maar leverde voor de Zoetermeerse goalie verder geen problemen op. In de slotseconden van de eerste helft viel Koen Jongejan zeer ongelukkig op zijn ribben en moest per brancard het veld verlaten. Kort hierna werd Jongejan per ambulance afgevoerd. Wat de stand van zaken is op moment dat dit verslag gemaakt wordt is niet duidelijk. Met de 0-1 stand werd de kleedkamer opgezocht voor de thee.

In het tweede bedrijf kwam DSO wat meer in het spel maar scoringskansen waren er nauwelijks. Een kwartier voor tijd bracht Zion Valies de stand op 0-2 en daarmee was de buit binnen voor Westlandia.
Velpa making impact with print and shirts

Deel dit bericht op: