Amar Catic uitgeroepen tott man of the match

Tijdens het duel van ADO Den Haag tegen Telstar werd Amar Catic uitgeroepen tot speler van de wedstrijd. Een terecht prijs want door zijn late treffer won ADO Den Haag dit duel tegen Telstar met 2-1.
Na het teleurstellende gelijkspel tegen Volendam afgelopen vrijdag wilde de equipe van Giovanni Franken aan de supporters tonen dat het voor de winst zou gaan. De eerste helft was matig en werd er niet gescoord. In de tweede helft werd Thomas Verheydt tegen het gras gewerkt. Scheidsrechter Robin Hensgens stond er bovenop en wees resoluut naar de stip. Verheydt nam zelf de verantwoordelijkheid en ging achter de bal staan. Vanaf elf meter liet hij doelman Ronald Koeman kansloos. Iedereen was er al bang voor dat het opnieuw zo lopen als tegen Volendam en inderdaad scoorde captain Glynor Piet van Telstar de 1-1. Vier minuten later maakte Amar Catic een einde aan de illusie van de Noord Hollanders en scoorde de 2-1. Een terechte uitslag want het was voornamelijk ADO Den Haag wat vandaag het spel bepaalde.

Karakteristieke
Scoreverloop: 53. Verheydt (pen.) 1-0. 82. Plet 1-1, 87. Catic 2-1
Scheidsrechter: Hensgens

Opstelling ADO Den Haag:
Damen; Amofa (46. Janmaat), Asante (78. M. Mulder), Matthys, Kemper; Reemst, Steijn, Klas; Catic, Verheydt, Bourard

Opstelling Telstar:
Koeman; Molenaar, Aktas, Bensabouh; Zakir, Overtoom (64. Vandermeulen), Kökcü, Wolters (71. Blackson); Fernandes (64. Ribeiro); Van Doorm (83. Van Velzen), Plet

Auteur: Rokus Driesen

Deel dit bericht op: