Ruime zege van ADO Den Haag vrouwen op Telstar

Nadat de vrouwen van ADO Den Haag in de laatste wedstrijd twee punten hadden laten liggen in Zwolle werd dit weekend ruim gewonnen van Telstar.
Enig minpuntje in deze wedstrijd was dat de score een stuk hoger had moeten liggen. Vanaf het eerste fluitsignaal zette de thuisploeg alles op de aanval wat direct een doelrijpe kans opleverde. Nikki IJzerman zag haar kopbal echter naast gaan. Tot de 17e minuut hield de Telstar goalie Kelly Steen haar doel nog schoon maar hierna moest zij tot het rustsignaal van scheidsrechter van Es twee doelpunten incasseren. Lobke Loonen en Lysanne van der Wal scoorden in de 17e en 25e minuut.
Ook in de tweede helft zag het 200 koppige publiek eenzelfde spelbeeld. Het enige gevaar kwam van Isa Gomez. Haar schot belandde op het aluminium.
Na een uur spelen was Lysanne van der Wal opnieuw succesvol. Op aangeven van Lobke Loonen schoot zij de bal in de kruising, buiten bereik voor Kelly Steen. Met nog vijf minuten op de klok werd de doelvrouw van Telstar door haar eigen verdedigster Lieke Vis met een terugspeelbal op het verkeerde been gezet, 4-0.

Deel dit bericht op: