ADO Den Haag wint oefenduel tegen Quick Boys

Dinsdagavond speelde ADO Den Haag in het Bingoal Stadion een ‘besloten’ oefenduel tegen Quick Boys. De ploeg uit de tweede divisie namen het op tegen spelers van ADO Den Haag die in de competitie minder spelminuten maken.
Al in de derde minuut lag de bal achter de Katwijkse doelman Fikkert Timon (Lasse Vigen). De voorsprong werd vergroot in de 16e minuut (Jerry van Wolfgang) en dit was tevens de ruststand. In de tweede helft werd het door een eigen doelpunt van Quick Boys 3-0 (Jesse Reinders). Met nog een kwartier te spelen mochten de Katwijkers vanaf elf meter iets aan de stand veranderen. Nick Broekhuizen zette Nikiema op het verkeerde been. De 3-1 was ook de eindstand van dit oefenduel.

Karakteristieken
Scoreverloop: 3. Vigen 1-0, 17. Van Wolfgang 2-0, 72. Reinders (eigen doelpunt) 3-0, 75. Broekhuizen (pen.) 3-1

Scheidsrechter: Boel

Opstelling ADO Den Haag: Coremans (61. Nikiema); Koudossou, Siereveld, Heesen (76. Payne), Absalem; Klas (61. De Bruin), Vigen ©, Komljenovic (76. George); Struick (80. Boakye), Sellouki, Van Wolfgang (46. El Hannoudi)

Opstelling Quick Boys: Fikkert; Owusu ©, Offerhaus, Meerstadt, Reinders; Franken, De Beste, Broekhuizen; Junte, Blommesteijn, Van Duijn

Deel dit bericht op: