ADO Den Haag verliest in slotwedstrijd van Jong PSV

ADO Den Haag heeft het laatste reguliere competitieduel van Jong PSV met 2-3 verloren in een zeer matige wedstrijd. Het was niet hierdoor ideale voorbereiding op de nacompetitie die aanstaande dinsdag begint met een uitwedstrijd tegen de Graafschap. Door een overwinning had de ploeg zichzelf een positieve impuls kunnen geven maar nu ziet het er somber uit.
De trainer zelf was na afloop nog steeds positief en weet al wat zijn opstelling zal zijn op ‘De Vijverberg’. Tegen het einde van de wedstrijd liet het publiek zich kritisch van zich horen met spreekkoren ‘schaam-je-dood’ en ook waren witte zakdoekjes te zien op de tribunes. Al met al geen goed uitgangspunt voor de nacompetitie. Toch hoopt Kalezic dat zijn ploeg tijdens de nacompetitie gesteund gaat worden door het publiek.

ADO Den Haag speelde in het nieuwe thuistenue wat volgend seizoen gedragen gaat worden. Publiekslieveling Ideho begon lekker aan de wedstrijd en toonde zijn kunnen. Na 35 minuten spelen scoorde Henk Veerman de 1-0 op aangeven van Joel Ideho. Slordig balverlies op het middenveld werd door de Eindhovenaren goed benut en Mohamed Nassoh scoorde hierop de 1-1. Met nog twintig minuten te spelen scoorde Absalem de 2-1. ADO Den Haag had de wedstrijd met deze stand moeten uitspelen maar liet zich alsnog twee keer verrassen. PSV captain Nassoh bracht fijnploeg weer op gelijke hoogte en van den Berg scoorde in de extra tijd de winnende treffer voor Jong PSV, 2-3.

Waarschuwing: het kopiëren en gebruiken van foto’s met watermerk is verboden.
Illegaal gebruik kan resulteren in boetes wegens auteursrechtenschending.

Deel dit bericht op: