ADO Den Haag Vrouwen in extra tijd langs Fortuna Sittard.

De vrouwen van ADO Den Haag zagen hun harde werken beloond door een prachtig doelpunt in de extra tijd (90+5) van Lobke Loonen.
De thuisploeg had in het begin van de wedstrijd moeite om in hun eigen spel te komen en moesten na 22 minuten een tegendoelpunt verwerken. Alieke Tuin schoot een vrije trap uitstekend en onhoudbaar voor Barbara Lorsheyd in de kruising. Het was een tegenvaller die de ploeg zeker moest verwerken maar in het slot van de eerste helft kregen de Haagse vrouwen toch nog een paar kansen.
Na de thee lukten het ADO Den Haag om de Limburgse vrouwen onder druk te zetten maar het lukte niet om tot scoren te komen, tot de 95e minuut. Daar waar iedereen al dacht dat het spel gespeeld was had Lobke Loonen andere ideeën. Na aangeven van Louise Van Oosten schoot Loonen hard en succesvol uit. De Limburgse goalie Diede Lemey had geen schijn van kans, 1-1. Vrijdag reist de ploeg af naar Velzen Zuid voor de wedstrijd tegen Telstar.

Karakteristieken
ADO Den Haag Vrouwen – Fortuna Sittard 1-1 (0-1)
Scoreverloop: 21. Tuin 0-1, 94. Loonen 1-1
Scheidsrechter: Hendrix
Toeschouwers: +/- 250

Opstelling ADO Den Haag Vrouwen:
Lorsheyd (captain) – Vonk (76. Eijken), Noordermeer, Stoop, Nelemans – Van der Wal, Douma – Van Oosten, Loonen, Van Raay (86. Susanna), IJzerman

Opstelling Fortuna Sittard:
Lemey – Gros, Knol, Moorrees, Van Diemen, Tuin, Van Heeswijk, Antonsdóttir, Delacauw, Wullaert, Hulst

Velpa making impact with print and shirts

Deel dit bericht op: