ADO Den Haag wint in knotsgekke wedstrijd van De Graafschap

Na 45 minuten spelen zag het er niet naar uit dat de thuisploeg drie punten zou overhouden aan deze wedstrijd maar de tweede helft was er één waar het publiek enorm van heeft genoten en waarin 6 doelpunten werden gescoord.

Met een nieuwe lichtinstallatie (LED) en een lichtshow werd de tweede seizoenshelft afgetrapt. De ploeg van Kalezic begon goed aan de wedstrijd maar hadden pech bij het afronden van de kansen die het kreeg. De Graafschap echter wijst de kansen wel goed af te ronden. Na een kwartier spelen kwamen de gasten op 0-1 door een doelpunt van David Flakus Bosilj en tien minuten later scoorde Basar Onal zelfs de 0-2 waardoor
ADO Den Haag na 45 minuten spelen met een 0-2 achterstand de kleedkamer op zocht.

De tweede helft verliep beter voor ADO Den Haag. De aansluitingstreffer kwam al na drie minuten spelen van de voet van Esajas. het publiek ging er weer in geloven en liet zich horen. In de 59e minuut maakt Jort van der Sande de gelijkmaker op aangeven van Daryl van Mieghem. Acht minuten later was van Mieghem weer belangrijk want na zijn voorzet scoorde Henk Veerman de 3-2. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong want vier minuten later lag de bal achter doelman Tim Coremans (3-3).
Joel Ideho kreeg het publiek weer op de banken nadat hij de 4-3 binnen kopte. Man of the Match Daryl van Mieghem maakte een einde aan de illusies van de Graafschap en scoorde tien minuten voor tijd de 5-3.

Deel dit bericht op: