Refleks houdt de punten thuis

Om de gedeeld 2e plek te handhaven en de druk op koploper ONDO te behouden, was het voor Refleks noodzakelijk om de eerste wedstrijd van 2024 te winnen. Refleks trof met Roda een op het oog gunstige tegenstander. De gedeeld nummer 2 tegen de nummer 8 van de competitie. De verwachtingen aan de kant van Refleks waren dus hoog.

De formatie van Refleks starten onrustig aan de wedstrijd. Dit zorgde ervoor dat Roda met veel strijdlust lang in de wedstrijd kon blijven. De 11-10 ruststand was niet wat Refleks voorafgaand aan de wedstrijd voor ogen had.

In de tweede helft maakte Refleks minder fouten, waardoor de score uitgebouwd kon worden. Refleks nam het spel stevig in handen en liet zien dat enkel het winnen van deze wedstrijd telde. Al met al heeft Refleks nog een overtuigende 22-15 overwinning kunnen bijschrijven.

Na afloop van de wedstrijd werd duidelijk dat concurrenten Swift Amsterdam en ONDO beide punten hebben laten liggen. De spanning is halverwege de competitie dus weer volledig terug.

Verslag; Refleks

Logo Zeefdruk Westland

Deel dit bericht op: