KVS 1 – Valto 1

KVS vindt stijgende lijn en pakt weer punten

10-02-2024, 19:40u: KVS/Groeneveld Keukens 1 – Valto 1
Sporthal De Blinkerd, Scheveningen
Uitslag: 8 – 7 (15 – 12)

KVS/Groeneveld Keukens ontving Valto in de hoofdklasse B poule. Voor de Scheveningers staat er veel op het spel want winst is noodzakelijk om degradatie te ontlopen. Maar eenvoudig zal het niet worden tegen de nummer 4 uit de poule.

Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd maar de hoofdrol werd in het eerste kwartier vooral opgeëist door de scheidsrechters. Aan beide kanten werd het spel kort gehouden en niets toegelaten. Hoewel beide teams niet alle beslissingen van de arbitrage begrepen, slaagde het duo er in om de gemoederen in bedwang te houden. Halverwege de wedstrijd leidde KVS met 4-3 en bleef het gelijk op gaan. Met de rust gingen de Scheveningers met een 8-7 voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft pakte KVS licht het overwicht in de wedstrijd. Er werd een klein gaatje geslagen en KVS pakte de voorsprong  van 12-10. Met nog 3 minuten te gaan dreigde Valto toch weer terug te komen door de achterstand te verkleinen naar 1 punt. Maar de supervissen lieten zich niet opzij zetten en met een prachtig afstandsschot kwam de eindstand 15-12 op het scorebord. De Scheveningers weten weer wedstrijden te winnen en dat houdt de staart in de poule spannend!
Logo Zeefdruk Westland

Deel dit bericht met je vrienden via: