KVS behoudt ongeslagen status tegen Antilopen

KVS/Groeneveld Keukens ging naar Leusden op bezoek bij Antilopen 1. De koploper in de overgangsklasse B zou op papier geen moeite mogen hebben met de nummer 6, maar het resultaat van de thuiswedstrijd gaf al aan dat Antilopen een lastige tegenstander kon zijn.

Antilopen begon de wedstrijd fanatiek en kwam op een voorsprong van 4-1. De Leusdenaren roken kansen en probeerden met fysiek spel KVS te ontregelen. Dat leidde tot een aantal incidenten tussen spelers waardoor de scheidsrechters hun handen vol hadden. KVS liet zicht echter niet intimideren, ook niet door het publiek, en vocht zich langzaam terug in de wedstrijd. Uiteindelijk lag de wedstrijd weer open en gingen de teams met 6-6 de rust in.

Na de rust kantelde de wedstrijd volledig. KVS liet zien waarom het de koploper van de poule is en scoorde het ene na het andere punt zonder zelf een kans weg te geven. Na 5 minuten was de stand al 6-11 en werd Antilopen volledig overklast. De supervissen uit Scheveningen bewaarde de rust en speelde geconcentreerd en scherp. Na een kwartiertje was de wedstrijd gespeeld en kon het gas er af bij de Scheveningse formatie. De eindstand was 11-22 waardoor KVS/Groeneveld Keukens haar ongeslagen status behoudt.

Logo Zeefdruk Westland

Deel dit bericht op: