KVS overdondert Meervogels met vliegende start

KVS/Groeneveld heeft afgelopen zaterdag haar eigen publiek  getrakteerd op een prachtige avond. In de laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen werd de derby tegen Meervogels gespeeld en de Supervissen gingen furieus van start. De Lakebirdies konden in de beginfase van de wedstrijd nieta anders doen dan toekijken hoe KVS het ene na het andere prachtige doelpunt scoorde. Vooral de dames waren zeer productief door de eerste 8 treffers voor hun rekening te nemen. Na een kwartier stond de stand 15-5 op het scorebord en leek de wedstrijd gespeeld. KVS nam wat gas terug en Meervogels pakte de draad weer goed op. Uiteindelijk stond het bij rust 17-12.

In de tweede helft probeerde Meervogels aan te haken bij KVS maar er stond geen maat op de Scheveningers. Na een kwartier tikte KVS/Groeneveld de dertig punten aan door 30-20 te scoren. KVS/Groeneveld controleerde de wedstrijd verder tot het eind en won verdiend met 35-26.

Door deze winst is KVS/Groeneveld weer een plek op de ranglijst gestegen. Daar waar aan het begin van het zaalseizoen KVS steevast onderaan stond, heeft men inmiddels beslag gelegd op de vierde plaats. Saillant detail is dat coach Patrick den Hertogh van Meervogels volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/-coach van de Scheveningse formatie wordt.
Logo Zeefdruk Westland

Deel dit bericht op: