HIJS wordt landskampioen in het hol van de leeuw

In een goed gevuld Thialf liepen de spelers van Unis Flyers stuk op een effectief en energiek spelend team uit Den Haag. Was het bij de bekerfinale nog een nek aan nek race tussen beide teams, bij deze wedstrijd liet het team van Chris Eimers duidelijk de tanden zien. De aanvallen waren razend snel en de voorsprong van 3 punten in de tweede periode waren daar het verdiende resultaat van. Heerenveen had last van veel passes die niet aankwamen en daar werd knap door HIJS op ingespeeld.

In de derde periode wist de thuisploeg van coach Mike Nason eindelijk langs de Haagse goalie Brett Magnus te komen. Maar daar bleef het dan ook bij. Na deze 3-1 overwinning moest iedereen toegeven dat UltimAir Hijs Hokij gewoon de overtuigende winnaar van het Nederlands Kampioenschap IJshockey 2022-2023 was.

Zoals je kan zien in onderstaande foto serie had de UltimAir Hijs Hokij – fanclub een mooie bus geregeld die de fans veilig en gezellig heen en weer bracht naar de finale. Dus niet alleen een feestje op het ijs!

Deel dit bericht op: