Hijs verliest op penalty’s, Heerenveen door naar de finale

In een bruisende schaatsbaan, De Uithof, stonden Ultim Hijs Hokij en UNIS Flyers uit Heerenveen tegenover elkaar voor een plek in de finales. De wedstrijd begon traag, met beide teams die elkaar aftastten. In de laatste minuten van de eerste periode wist Ultim Hijs Hokij de score te openen, met een 1-0 voorsprong.

De tweede periode bracht een fysiek intensievere strijd, waarbij zowel Hijs als Heerenveen de bank vaker bezetten. De spanning liep op, maar Ultim Hijs Hokij behield de voorsprong met een score van 2-1.

In de derde periode slaagde Heerenveen erin de gelijkmaker te maken, wat resulteerde in een 2-2 stand. De wedstrijd was nog steeds onbeslist, waardoor een verlenging noodzakelijk was. Ondanks talloze kansen, slaagde geen van beide teams erin te scoren.

De beslissing viel uiteindelijk bij de penalty’s, waar Heerenveen aan het langste eind trok. Met een eindstand van 2-3 ging de overwinning naar UNIS Flyers uit Heerenveen. Een intensieve en spannende wedstrijd die eindigde in het voordeel van de bezoekende ploeg.

Deel dit bericht op: