UltimAir Hijs Hokij – Snackpoint Eaters Limburg

Zinderende bekerfinale gewonnen door UltimAir Hijs Hokij

Het was echt een zinderende bekerfinale waar de uitverkochte Uithof met volle teugen kon genieten. De thuisploeg was zeker in de eerste periode dominant, maar de score bleef beperkt. Melissant opende de score voor Hijs, geholpen door een assist van Niddery Chad. Het andere team reageerde snel en scoorde binnen een minuut de gelijkmaker.

In de 2e periode pakt Hijs opnieuw de voorsprong met een twee maal een doelpunt door Raymond van der Schuit, bijgestaan door Jeffrey Melissant en Niddery Chad.

Tijdens een power-play komt via een goal van Fadyeyev het team uit Geleen weer een stapje dichterbij, maar Joey Oosterveld slaagt erin om de voorsprong verder uit te bouwen, bijgestaan door Smid en Brothers tot

In de derde periode blijft Snackpoint Eaters terugkomen. Van Espen scoort met hulp van Marx en opnieuw een score door Fadyeyev. Dit brengt de stand op het scorebord weer gelijk, de spanning is weer helemaal terug 4-4.

In een power-play situatie neemt Niddery Chad de leiding en zette de thuisploeg weer op voorsprong. Deze Canadees, die dit seizoen terug is gekomen ter vervanging van de geblesseerde Gustav Jansson, maakt vandaag zijn ambities waar. “HIJS dit seizoen helpen naar het winnen van kampioenschappen”. Ook met zijn laatste treffer in het lege doel van het team uit Limburg deelt Niddery Chad de genadeklap uit en is Hijs met een score van 6-4 opnieuw bekerkampioen.

Deel dit bericht met je vrienden via: