Klein Zwitserland H1 – HGC H1

HGC weet zich te revancheren

Je zou denken, HGC loopt nog met een kater rond van het dramatische verlies tegen Oranje Rood. Maar daar bleek niets van in deze derby tegen de Steenbokken. De vele toeschouwers stonden nog maar net op hun plek toen Jan van ’t Land, met een prachtige actie, de eerste treffer van de wedstrijd scoorde voor HGC. Maar het antwoord kwam nog binnen tien minuten van de stick van Camil Papa. Met een gelijk spel gingen de teams de kleedkamer in.

Na de rust bleef de spanning onverminderd hoog, en gelukkig bracht een kleine regenbui wat verkoeling. Het was duidelijk te merken dat HGC vastbesloten was om zich te revancheren. Seve van Ass, Jan van ’t Land, Lucas Veen, Devindar Walmiki en de rest van het team van Bram Lomans vochten voor elke centimeter op het veld. Dit harde werk resulteerde in prachtige kansen, maar helaas bleef het scorebord onveranderd.

Het was Willem Van Campen die HGC een paar minuten voor het laatste fluitsignaal de leiding gaf met een subtiel intikkertje. De resterende minuten werd er nog veel spektakel gemaakt, maar uiteindelijk moest de thuisploeg met grote teleurstelling erkennen dat HGC in deze wedstrijd de sterkere ploeg was.

Deel dit bericht met je vrienden via: