EHC sleept er een gelijkspel uit tegen Hercules

Aanvoerder Tim Frenk van WHC/Hercules speelde gisteravond z’n laatste duel voor het combinatieteam van het trainersduo Wesley Hage en Nick Masmeijer.
Hij wisselt z’n handbal outfit in voor een stoer zeemanspak. De derby tegen EHC stond dan ook in het teken van zijn afscheid.

Bijna 60 minuten lang leek zich het ideale scenario af te spelen want de WHC/Hercules heren selectie kende een voortvarend scoreverloop en het was Tim zelf die met z’n 6e treffer van de avond het duel bij 32-29 dan ook in het voordeel van z’n ploeg leek te gaan beslissen ….. ware het niet dat in de allerlaatste minuut EHC va banque ging spelen en zo waar via Tim Lammers in de dying seconds zelfs de 32-32 eindstand op het bord mocht brengen.

Natuurlijk diepe teleurstelling bij Tim en z’n mannen en de aanwezige fans en ongeloof en blijdschap bij de bezoekers die tot hun eigen verrassing nog een punt uit dit Haagse onderonsje wisten binnen te slepen.

Jari van de Moosdijk (7) en Tim Frenk (6) namen namens WHC/Hercules de meeste doelpunten voor hun rekening, Youri Verschut was voor EHC het meest productief met 8 scores.

Deel dit bericht op: