VCC vrouwen worden Landskampioen

Op een zonnige dag, op veld één van De Diepput (HCC), speelde het vrouwen cricketteam van Voorburg Cricket Club (VCC) een intensieve wedstrijd tegen Quick. De spanning was voelbaar in de lucht, want dit was de allesbeslissende strijd in de Vrouwen Topklasse.

VCC kreeg de kans om als eerste te batten en begon met vastberadenheid aan hun inning. De batsvrouwen werkten hard om de score omhoog te krijgen. Na 31 overs hadden ze een totaal van 87 runs weten te bereiken, waarbij alle wickets uiteindelijk gevallen waren. De verdediging van Quick was sterk, maar VCC slaagde erin om een competitieve score neer te zetten.

Na een korte pauze was het de beurt aan Quick om te batten. Ze begonnen hun inning met veel inzet om de target te halen en zo de kampioenstitel binnen te slepen. Maar na een spannende tweede inning verloor Quick hun laatste wicket bij 75 runs.

Door een knap staaltje teamwork won VCC met een verschil van 13 runs en mocht het VCC-vrouwenteam zich landskampioen in de Topklasse noemen!

Deel dit bericht op: